Over Go Parcel

Welkom bij GoParcel, dé schakel tussen jouw online aankoop en vooraanstaande vervoerders zoals DHL, PostNL, DPD, FedEx, en meer. Laat het duidelijk zijn: wij zijn géén vervoerder. In plaats daarvan fungeren wij als een innovatief trackingplatform dat de brug slaat tussen jou en de logistieke experts die jouw pakketten bezorgen.

Bij GoParcel draait alles om het optimaliseren van jouw winkelervaring zonder zelf pakketjes te bezorgen. Op ons platform kun je de actuele track & trace-status van je pakketje volgen, zodat je altijd op de hoogte bent van waar je zending zich bevindt. Maar dat is niet het enige voordeel. Wij geven jou de controle over jouw bezorgmomenten, waardoor je indien mogelijk een alternatief bezorgmoment kunt kiezen dat beter bij jou past.

Wil je een product retourneren? Ook daarvoor kun je bij GoParcel terecht. Via ons platform regel je eenvoudig en snel retourzendingen, waardoor jouw online winkelervaring nog flexibeler wordt. Voor alle inhoudelijke vragen met betrekking tot je bestelling adviseren we je contact op te nemen met de desbetreffende webwinkel.