Vanwege het coronavirus kan het voorkomen dat uw pakket later wordt bezorgd dan verwacht.    Meer informatie

Vertraging door coronavirus

Het coronavirus heeft ook invloed op onze bedrijfsvoering. We volgen de situatie permanent en nemen maatregelen om medewerkers te beschermen en onze dienstverlening zo normaal mogelijk door te laten gaan. Nu het virus zich ook binnen Europa verspreidt, zijn aanpassingen onvermijdelijk.

Voorlopig heeft het virus nog geen effect op onze dienstverlening in Belgiƫ, Nederland en Luxemburg. Op dit moment kunt u dus gewoon pakketten versturen naar, of ontvangen uit deze landen. Houdt er wel rekening mee dat bezorgers met symptonen preventief naar huis worden gestuurd waardoor we in sommige regio's een kleine achterstand hebben in de bezorging.

Normaal gesproken vraagt de bezorger om een handtekening wanneer hij een pakket aflevert. Om te voorkomen dat het virus zich verspreidt via het apparaat waar veel ontvangers op tekenen, doet de bezorger dit in opdracht van de geadresseerde voorlopig zelf. Hij vraagt daarbij altijd om toestemming en om voor- en achternaam. De kans op besmetting via de scanner is klein, maar op dit moment nemen we graag het zekere voor het onzekere.